Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τελευταία ενημέρωση στις 17/12/20

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

H Numil Hellas Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία», «εμείς», «μας»), που εδρεύει Κηφισιά, Παράδρομος 17ο χ.λ.μ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας & Καλαμάτας 2, 14564 Κηφισιά αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστοτόπου http://www.milupa.gr (εφεξής ο «Ιστότοπος»), τον οποίο έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται.

Στο πλαίσιο αυτό, η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») στοχεύει στο να σας ενημερώσει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την επίσκεψη, χρήσηκαι πλοήγησή σας στον Ιστότοπό μας, για τους τρόπους με τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε υπό την ιδιότητά του Υπευθύνου Επεξεργασίας και για τα σχετικά δικαιώματά σας.

Σας ζητούμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε την παρούσα Πολιτική, προτού πλοηγηθείτε στον Ιστότοπο και υποβάλλετε τυχόν προσωπικά σας δεδομένα σε επεξεργασία.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει το δικαίωμά σας για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να προστατεύουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε και να τα διαχειριζόμαστε υπεύθυνα και με απόλυτη διαφάνεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας εμπιστεύεστε και για αυτό έχουμε δεσμευτεί να ακολουθούμε συγκεκριμένες βασικές αρχές. Δεν έχετε καμία απολύτως υποχρέωση να μας χορηγήσετε προσωπικά δεδομένα που μπορεί να σας ζητήσουμε. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να μην τα δώσετε μπορεί κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες μας να μην είναι διαθέσιμα για εσάς. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική ή για περαιτέρω σκοπούς μετά από δική σας συγκατάθεση ή βάσει νόμου. Στόχος μας είναι να συλλέξουμε, να επεξεργαστούμε και να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προσωπικά δεδομένα. Όταν συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, προσπαθούμε να τα τηρούμε ακριβή και επικαιροποιημένα. Εάν τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει δεν πλέον απαραίτητα για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό και δεν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να τα διατηρήσουμε, θα επιδιώξουμε να τα διαγράψουμε, καταστρέψουμε ή ανωνυμοποιήσουμε.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ποικίλλουν ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο τα συλλέγουμε και το προϊόν ή υπηρεσία που σας παρέχουμε.

Γενικά, είναι πιθανόν να συλλέξουμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς:
 α) Δεδομένα αναγκαία για την πραγματοποίηση και εκτέλεση ηλεκτρονικών αγορών, όπως το όνομά σας, η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας, η διεύθυνση αποστολής,  οι αριθμοί τηλεφώνων σας και στοιχεία πληρωμής.

β) Στοιχεία λογαριασμού σας, όπως το όνομα χρήστη, και το συνθηματικό σας (password), προτιμήσεις επικοινωνίας, επιλογή συνδρομής του ηλεκτρονικού καταστήματος, ιστορικό ηλεκτρονικών αγορών σας

γ) Η επικοινωνία που έχετε μαζί μας, όπως οι συνομιλίες μας μέσω της φόρμας επικοινωνίαςτου Ιστοτόπου μας.

δ) Δημογραφικά στοιχεία, όπως η ηλικία σας, το φύλο σας και οι  προτιμήσεις σας.

ε) Το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, όπως για παράδειγμα οι σελίδες που επισκεφτήκατε, η ημερομηνία επίσκεψης, η τοποθεσία σας όταν τις επισκεφτήκατε και η διεύθυνση IP, η συσκευή μέσω της οποίας επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μας.

στ) άλλα επιγραμμικά αναγνωριστικά στοιχεία ταυτότητας που συλλέγουμε μέσω cookies και συναφών τεχνολογιών.

 

Είναι επίσης πιθανό να συλλέξουμε δεδομένα για εσάς έμμεσα όταν:

α) όταν ανταποκρίνεστε σε δικό μας υλικό προώθησης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ή όταν

β) διαβάζουμε ή συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς μέσω πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί από άλλους ιστότοπους (για παράδειγμα, μπορεί να τοποθετήσουμε διαφήμιση σε ιστότοπο τρίτου και όταν κάνετε κλικ σε αυτήν τη διαφήμιση εμείς μπορεί να λάβουμε πληροφορίες για εσάς και για άλλους επισκέπτες έτσι ώστε να μετρήσουμε την απεύθυνση και επιτυχία της συγκεκριμένης διαφήμισης).

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ COOKIES

Ο Ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να συλλέγει αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την on-line επίσκεψή σας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της περιήγησής σας και την εξασφάλιση πρόσθετων λειτουργιών του Ιστοτόπου. Έτσι, μπορεί  να συλλέξουμε δεδομένα για εσάς  αυτομάτως όταν εισέρχεστε στον Ιστότοπο της Εταιρείας μέσω cookies και συναφών τεχνολογιών, όπως παραδείγματος χάριν πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας και το λειτουργικό σύστημα, τη διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιείτε, ποιες ιστοσελίδες μας επισκεφθήκατε, συνδέσμους στους οποίους κάνατε κλικ καθώς αλληλοεπιδρούσατε με τις υπηρεσίες μας ή όταν ανταποκρίνεστε σε δικό μας υλικό προώθησης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ή όταν
διαβάζουμε ή συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς μέσω πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί από άλλους ιστότοπους (για παράδειγμα, μπορεί να τοποθετήσουμε διαφήμιση σε ιστότοπο τρίτου και όταν κάνετε κλικ σε αυτήν τη διαφήμιση εμείς μπορεί να λάβουμε πληροφορίες για εσάς και για άλλους επισκέπτες έτσι ώστε να μετρήσουμε την επιτυχία της συγκεκριμένης διαφήμισης). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα
cookies που χρησιμοποιούμε και τα δεδομένα που συλλέγουμε, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies μας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Μπορεί να συλλέξουμε, να κρατήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

α) Για να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματα και τα αιτήματά σας,

β) Για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μαςκαι τη λειτουργικότητα του Ιστοτόπου μας,

γ) Για να σας παράσχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες του Ιστοτόπου ,


δ) Για να προωθήσουμε τα προϊόντα μας,

 

ε) Για να επεξεργαστούμε και να εκτελέσουμε τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop) Milupa


 

Εάν χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους σκοπούς από τους προαναφερθέντες, θα σας ενημερώσουμε πριν τη συλλογή των δεδομένων.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς για τους ανωτέρω σκοπούς και στηριζόμενοι πάντοτε στην αντίστοιχη νομική βάση επεξεργασίας. Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, η νομική βάση της επεξεργασίας μπορεί να είναι:

α) Η συγκατάθεσή σας·

β) Η εκτέλεση σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος, π.χ. για να επεξεργαστούμε και να εκτελέσουμε τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop) και να απαντήσουμε σε ερωτήματα και παράπονά, που τυχόν υποβάλλετε·

δ) Το έννομο συμφέρον που επιδιώκουμε, π.χ. για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την προώθηση των δράσεών μας και να διασφαλίσουμε ότι ο Ιστότοπος παραμένει ασφαλής, εφόσον αυτό υπερτερεί, κατόπιν σχετικής σταθμίσεως, δικών σας δικαιωμάτων.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΦΙΛ 

Για κάποια προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα μέσα. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι κάποιες αποφάσεις λαμβάνονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση (π.χ. όταν αποσταλεί email αποθηκεύεται αυτόματα στην πλατφόρμα υποδοχής email της εταιρείας μας).

Μπορεί επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς κατάρτισης προφίλ έτσι ώστε να προβλέψουμε την συμπεριφορά σας μέσα στον Ιστότοπό μας ή το ποιά προϊόντα μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις μεθόδους, φυσικά θα σας ενημερώσουμε και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να φέρετε αντίρρηση σε αυτές τις διαδικασίες εκ των προτέρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Τα προσωπικά σας δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία κατά κύριο λόγο από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας. Ενδέχεται, ωστόσο, να κοινοποιήσουμε σε τρίτα μέρη τα απολύτως αναγκαία προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Όταν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, διασφαλίζουμε ότι αυτό το κάνουμε μόνο με οργανισμούς που προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και συμμορφώνονται με τους αντίστοιχους νόμους περί απορρήτου προσωπικών δεδομένων με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο που το κάνουμε εμείς.
Τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα κοινοποιηθούν, πωληθούν, αποκαλυφθούν σε τρίτα μέρη παρά μόνο όταν αυτό είναι σύμφωνο με αυτήν την Πολιτική. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό απαιτηθεί από το νόμο ή/και από δημόσιες αρχές.

Οι γενικές κατηγορίες πιθανών αποδεκτών των δεδομένων σας είναι οι ακόλουθες:

α) Πάροχοι υπηρεσιών και συνεργάτες μας, εφόσον η πρόσβασή τους στα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητη για την παροχή των συμφωνηθεισών υπηρεσιών και πάντοτε προς εκπλήρωση των ως άνω επιδιωκόμενων σκοπών, όπως π.χ. σε παρόχους υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης του Ιστοτόπου, στην εταιρεία Mavipharm AE μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται, τιμολογούνται και αποστέλλονται οι πωλήσεις προϊόντων Milupa που πραγματοποιούνται διά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop), ή τράπεζες μέσω των οποίων εκτελούνται οι πληρωμές σας όταν αγοράζετε προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop). Σε κάθε περίπτωση, οι εν λόγω πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται εγγράφως για την παροχή επαρκούς επιπέδου προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εφαρμοστέας νομοθεσίας.

β) Δημόσιες εποπτικές και κανονιστικές αρχές, δικαστικές αρχές και άλλα κρατικά όργανα, εφόσον απαιτείται από νόμο, κανονισμό ή νομική διαδικασία να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα, όπως π.χ. στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται από δικαστικές αρχές σε σχέση με παράνομη δραστηριότητα ή σε συμμόρφωση με δικαστική απόφαση ή αίτημα εποπτικής αρχής, ή εφόσον απαιτείται προς εξυπηρέτηση υπερισχύοντων εννόμων συμφερόντων μας, π.χ. για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη των νομικών αξιώσεών μας στο πλαίσιο δικαστικής διαδικασίας.

γ) Άλλα τρίτα μέρη, εφόσον μας έχετε χορηγήσει τη ρητή συγκατάθεσή σας ειδικά προς το σκοπό αυτό.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ/ΕΟΧ

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο εντός ΕΕ/ΕΟΧ, όπου εξασφαλίζεται επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστεί να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτη χώρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα εφαρμόσουμε κατάλληλες εγγυήσεις σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διενεργήσουμε την εν λόγω διαβίβαση και να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν προστατευμένα και ασφαλή, όπως Αποφάσεις Επάρκειας και Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες που υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κλπ..

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα μεταφερθούν στις παρακάτω χώρες για τους λόγους που παρατίθενται:

Τοποθεσία δεδομένων:

Είδος δεδομένων:

Σκοπός:

SLEED: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Δεδομένα στοιχείων επικοινωνίας

Αποστολή ενημερωτικού υλικού


ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η γενική μας πολιτική είναι να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν, όπως περιγράφονται ανωτέρω, και σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται ή επιτρέπεται σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία και τις προβλεπόμενες προθεσμίες παραγραφής. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για τον καθορισμό των περιόδων διατήρησης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:  (i) το χρονικό διάστημα κατά το οποίο διατηρούμε μια συνεχή σχέση μαζί σας και σας παρέχουμε τον Ιστότοπο· (ii) την ύπαρξη έννομης υποχρέωσης διατήρησης που μας δεσμεύει, όπως π.χ. προς συμμόρφωση με φορολογικές απαιτήσεις· (iii) την ύπαρξη εννόμου συμφέροντός μας για τη διατήρηση, όπως π.χ. σε περίπτωση τυχόν καταγγελίας, αμφισβήτησης, δικαστικής διαμάχης ή κανονιστικής έρευνας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα βάσει της εφαρμοστέας νομοθεσίας, τα οποία μπορείτε να ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Παρακάτω σας παραθέτουμε μια επισκόπηση των δικαιωμάτων σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αποστέλλοντας σχετικό έγγραφο αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mailto:support.milupagr@danone.com. Η Εταιρεία θα απαντήσει στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν εγγράφως και σε κάθε περίπτωση εντός των προθεσμιών που τίθενται από την εφαρμοστέα νομοθεσία, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και το είδος του αιτήματος.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή ανανέωσης των προσωπικών δεδομένων σας οποιαδήποτε στιγμή.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να ζητήσετε τη διαβίβασή τους δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Όμως, αυτό το δικαίωμα μπορεί να ασκηθεί μόνο όταν:
α) Η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή στην εκτέλεση κάποιας σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος και
β) Η επεξεργασία διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας εφόσον συντρέχει μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) αν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, ή
β) αν ανακαλέσετε την συγκατάθεση που είχατε προηγουμένως δώσει για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία, όπως έννομη υποχρέωση διατήρησης, ή
γ) αν έχετε αντίρρηση στο να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου marketing (direct marketing), ή
δ) αν έχετε αντίρρηση στο να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους νόμιμους σκοπούς της Εταιρείας (π.χ. για την βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη στους ιστότοπούς μας),
ε) αν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν υπόκεινται νομίμως σε επεξεργασία, ή
στ) αν τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να διαγραφούν,
 ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, στην οποία υπαγόμεθα.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) αν δεν θεωρείτε ότι τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε είναι ακριβή, ή
β) αν τα προσωπικά δεδομένα δεν υπόκεινται νομίμως σε επεξεργασία, αλλά αντί να απαιτήσετε τη διαγραφή τους, προτιμάτε να γίνει περιορισμός της επεξεργασίας τους, ή
γ) αν εμείς δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, αλλά εσείς τα χρειάζεστε προκειμένου να θεμελιώσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές σας αξιώσεις,ή
δ) αν έχετε φέρει αντίρρηση ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και αναμένεται επαλήθευση για το εάν τα έννομα συμφέροντά σας σχετικά με τις αντιρρήσεις σας υπερτερούν των νόμιμων λόγων για τους οποίους γίνεται εμείς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Έχετε το δικαίωμα να αντιτάσσεστε για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον αυτή πραγματοποιείται για σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκουμε εμείς ή τρίτος , συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ. Το αίτημά σας θα ικανοποιηθεί και δεν θα υποβάλλουμε πλέον τα δεδομένα σας σε επεξεργασία, εκτός εάν υφίστανται επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Εάν ωστόσο τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, δικαιούστε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας για την εν λόγω εμπορική προώθηση, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, εάν αυτή σχετίζεται με αυτήν την απευθείας εμπορική προώθηση, και τα δεδομένα σας θα παύσουν να υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, στις περιπτώσεις που η επεξεργασία βασίζεται σε αυτήν, χωρίς ωστόσο να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν την ανάκλησή της.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Τέλος, σε περίπτωση που απευθυνθήκατε σε εμάς και το αίτημά σας δεν επιλύθηκε, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), που εδρεύει επί της Λεωφόρου Κηφισίας 1-3, ΤΚ 11523, Αθήνα, και συγκεκριμένα στη διεύθυνση complaints@dpa.grcomplaints@dpa.gr.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προς το σκοπό αυτό, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ιδίως από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση ή πρόσβαση, όπως ελέγχους πρόσβασης, firewalls, ασφαλείς διακομιστές (servers), κρυπτογράφηση δεδομένων. Ωστόσο, καμία υποβολή προσωπικών δεδομένων μέσω Διαδικτύου δεν είναι εγγυημένα ασφαλής. Συνεπώς, δε μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την 100% ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε υπό οποιαδήποτε περίσταση.  

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Ως πηγή πληροφοριών και προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας, ο Ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους που ανήκουν ή ελέγχονται από τρίτα μέρη, εκτός της Εταιρείας. Σας ενημερώνουμε ότι δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστοτόπους, ούτε φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενό τους, τις εγγυήσεις προστασίας ή τις πρακτικές απορρήτου τους και ότι, σε κάθε περίπτωση, η παρούσα Πολιτική δεν εφαρμόζεται σε αυτές τους ιστοτόπους. Γι’ αυτό το λόγο, σας παροτρύνουμε να διαβάζετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε ιστοτόπου επισκέπτεστε μέσω των συνδέσμων αυτών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και να ανανεώνουμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική, για παράδειγμα, προς συμμόρφωση με νέες έννομες απαιτήσεις. Σημαντικές αλλαγές της Πολιτικής θα αναρτώνται στον Ιστόποπο, προκειμένου να σας κρατάμε ενήμερους,  ενώ μπορεί να σας ειδοποιούμε και προσωπικά, εφόσον κρίνεται απαραίτητο, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο. Σε κάθε περίπτωση, σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε περιοδικά αυτήν την σελίδα, προκειμένου να παραμένετε ενήμεροι για την τελευταία εκδοχή της Πολιτικής και/ή τυχόν αλλαγές της.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε ερωτήματα, σχόλια ή παράπονα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση support.milupagr@danone.com.

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

H εκτέλεση των παραγγελιών γίνεται από το φαρμακείο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ.
Για επικοινωνία μαζί τους παρακαλώ καλέστε στο
210 224 1425,
ή εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα εδώ
επιλέγοντας ‘Επικοινωνία με φαρμακείο Β.ΜΑΡΑΓΚΟΣ’.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή του μωρού σας και τα προϊόντα της Milupa,
καλέστε μας στη Γραμμή Φροντίδας Milupa, από σταθερό 800-11-68500 (κλήση χωρίς χρέωση).
Από κινητό καλέστε στο 210 624 8640.

100% ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Για την αγορά των προϊόντων, των μεθόδων αποστολής
και του κόστους των μεταφορικών μπορείτε να εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία σας λόγω της κωδικοποίησης
του SSL SECURE SOCKETS LAYER, το πρωτόκολλο
που δημιουργήθηκε για ασφαλή μετάδοση των προσωπικών σας στοιχείων μέσω διαδικτύου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ & ΑΛΛΑΓΩΝ

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε την παραγγελία σας,
χωρίς καμία επιβάρυνση, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες
από τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Η δυνατότητα αυτή δεν σχετίζεται με ληγμένα προϊόντα.

Copyrights 2020 Milupa. All rights reserved.
Designed By ForestView.
Numil Hellas S.A., Paradromos 17km National Road Athens Lamia, 14564, N. Kifissia, Athens, Greece